Ak sa tento e-mail nezobrazuje korektne, kliknite na tento odkaz.

 

Vážení zákazníci Motor - Car
Dunajská Lužná,

dlhodobo sa snažíme skvalitňovať naše služby. Pravidelne zlepšujeme odborné znalosti personálu, skvalitňujeme pracovné prostredie, upravujeme priestory, do ktorých prichádzate. Všetko v záujme, aby ste sa u nás cítili príjemne a dostali ste takú starostlivosť, aká vám patrí. Pre dosiahnutie týchto cieľov sme sa rozhodli pre zlúčenie prevádzky Motor - Car Dunajská Lužná s materskou spoločnosťou Motor-Car Bratislava, spol. s r.o., IČO: 35 828 161, Tuhovská 5, 831 07 Bratislava. Predpokladaný datum zlúčenia, ku ktorému sa všetky služby, pracovníci, servisné zariadenia, presťahujú do prevádzky Motor-Car Bratislava na Hodonínskej 7 v Lamači, je 1.1.2022. V tejto prevádzke vám budeme naďalej poskytovať predajné aj popredajné služby v nielen rovnakej, ale veríme, že pre vás ešte vyššej kvalite. Presun služieb bude prebiehať postupne, tak aby pre vás nevznikli žiadne kroky navyše pri získavaní služieb z našej strany.

Práve začína obdobie prezúvania zimných pneumatík a mnohí z vás majú na prevádzke v Dunajskej Lužnej uskladnené aj sady pneumatík. Výmeny gúm ale i všetky služby, na ktoré ste doteraz boli zvyknutí, budú až do 31.12.2021 prebiehať rovnako a na rovnakom mieste. V prípade prezúvania sezónneho obutia vášho auta však následné uskladnenie setov pneumatík už bude vykonané v novom mieste pôsobenia prevádzky, to znamená v Motor-Car Bratislava, Hodonínska 7, Lamač. Pri tejto príležitosti vám však chceme ponúknuť alternatívnu voľbu, kam môžete presunúť servisnú starostlivosť o vaše vozidlo. Ak vám viac vyhovuje, môžete si svoje pneumatiky dať uskladniť aj na prevádzke na Tuhovskej 5 v Bratislave, kam následne môžete chodiť aj na ďalšie servisne úkony. 

Je len na vašom rozhodnutí, pre ktorú prevádzku sa rozhodnete. V tejto súvislosti vás však chceme poprosiť, aby ste pri prezúvaní zimných pneumatík nahlásili nášmu servisnému personálu v Dunajskej Lužnej, kam má odoslať letné pneumatiky na uskladnenie. Všetko ostatné spojené s prevozom a uskladnením, už zariadime my. Veríme, že vám týmto nespôsobíme nadmerný diskomfort. 

Ďalší kontakt či už ohľadne servisu alebo predaja vozidiel, či len priateľskej návštevy, bude podľa predpokladov od 1.1.2022 prebiehať na novej prevádzke, pre ktorú sa rozhodnete.

Na záver vám želáme úspešný záver roka a tešíme sa na stretnutie s vami či ešte tento rok v Dunajskej Lužnej alebo po Novom roku na niektorej z našich ďalších prevádzok v Bratislave.

S úctou

 

Matúš Brečka
Konateľ skupiny Motor - Car
Ján Žurek
Riaditeľ Motor - Car Dunajská Lužná
Motor-Car na sociálnych sieťach:
© 2021 Motor-Car Bratislava, spol. s r.o.